És a ruganyosság visszatér!

fullbeauty

  

Sajnos köztudott tény, hogy ahogy telnek az évek, bőrünk természetes folyamatai lelassulnak. Veszít  a tömörségéből, a kollagén és elasztén termelés lelassul, és a gravítáció jelei lassan - lassan megmutatkoznak, és ennek következtében bőrünk fiatalos ruganyossága is csökken! A Clinique azonban ezt nem hagyja, és legújabb tavaszi újdonságával, a  Repairwear Uplifting Firming Cream segítségével, visszaállítja arcunk feszességét, tömörebbé teszi a bőrt, és a szerkezeti épségét is feljavítja.
 
 
A krém egy olyan hatóanyagot tartalmaz, melyek jelküldő technológiával segítik a rugalmatlan bőr újrapárnázását, és újjáépítését. A formula, egy többszörösen hatékony, Franciaország partjainál nyert balga algából nyert növényi kivonat, melynek neve: Mitostime. Ez a hatóanyag  biztosítja a fáradt sejteknek az energiát, hogy újra regenerálódjanak, továbbá másik tulajdonsága, hogy segíti a vízet visszatartani a bőr sejtjeiben. A bőr már a felvitelkor érezteti feszesítő hatását, tartós használattal pedig újra könnyed és súlytalanná válik. Az új Repairwear Uplifting Firming Cream áprilistól lesz kapható, két összetételben a különböző bőrtípusok számára.
Allergiateszttel bevizsgált, 100% illatanyagmentes.

   



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr744313479

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...