Beköszöntött a Clinique tavasz is!

fullbeauty
 
Az Almost smink idén tavasszal enyhe pírral egészíti ki a természetesen festett ajkakat és pillákat. A Clinique Almost Spring lágy színeket egyesítő palettájának pazar állagú termékei a legkorszerűbb technológiák és könnyű, sima állagok párosításával érik el a természetes hatású, harmatos ragyogást. 
 
 
Az Almost rúzs se nem rúzs, se nem szájfény. Az Almost Lipstick saját kategóriát teremt. Könnyű, áttetsző formulája az ajkak természetes színét láttatni engedve személyre szabott, egyedi színt eredményez. A könnyű, fátyolos színeivel gyerekjáték a sminkelés.
A Blushhwear Cream Stick egy modern, púderré alakuló krémpirosító  könnyen eldolgozható az orcákon és természetes hatású pírt biztosít. A selymes, olajmentes formula építhető fedést nyújt bárhol, bármikor. Hordozható, kicsavarható, ezüstszínű tokban kapható.
 
A Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15 egy hidratáló hatású, krémzselé állagú, modern és könnyű színezett hidratáló, épp csak annyi fedést nyújt, amennyivel egyenletes színűvé és hibátlanná teszi a bőrt.  Könnyű állaga révén egyenletesen eldolgozható. Felfrissíti, hűsíti és tökéletesen hidratálja a bőrt. Színe egész nap tart. Azonnal nedvességgel telíti a bőrt és erősíti a bőr nedvességmegőrző védőrétegét, visszaállítja a száraz és érzékeny bőr egészséges egyensúlyát. 
És végül a  Naturally Glossy Mascara megemeli, hosszítja, elválasztja egymástól és természetes hatásúan színezi a pillákat. Nem csomósodik, nem töredezik, és nem maszatolódik el. A legtermészetesebb hatást nyújtja, ami egy szempillaspiráltól elvárható.
A Clinique 2012-es tavaszi Almost Spring kollekciója 2012. márciustól már kapható is!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr604315320

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...