Mert a tökéletes megjelenés a szép bőrrel kezdődik...

fullbeauty

  

A New York-i stílus az ápoltságról, a kifogástalan megjelenésről szól.
Tökéletes pedikűr, manikűr, a legjobb frizura mind elengedhetetlen tartozék. És persze a hibátlan bőr is alapkövetelmény. De mégis, kinek van ideje arra, hogy ebben az őrült rohanásban újra és újra púderezzen?! Nem csak a Nagy Alma lányainak olyan alapozóra van szükségük, ami garantálja a hibátlan sminket… akár egész napon át! A NYC All day long alapozójában bőrtápláló vitaminok, ásványi anyagok gondoskodnak arról, hogy akár 14 órán keresztül tökéletes legyen a sminked. A reggeli 9 órás kávézástól az este 11-es hazataxizásig bátran számíthatsz rá, nem fog cserbenhagyni!
 
 
A NYC All day long alapozója azért több ám egy egyszerű sminknél! Csupa jó dolog van benne, vitaminok, ásványi anyagok, minden, amire a bőrödnek szüksége van ahhoz, hogy a legragyogóbb formáját nyújtsa. Kinek kellene egy pohár búzafű lé, ha a bőröd ennyire egészséges? És mit tud még ez az alapozó?
-Eltünteti a bőrhibákat, a sötét karikákat és az apró ráncokat.
-Életteli bőrt garantál egész napra.
- A, C, E vitamin tartalma megvéd a káros antioxidánsoktól, és a stressz okozta bőrkárosító hatásoktól.
-Kontrollálja a csillogást, nem „olvad le” az arcról még akkor sem, ha meleg van.
Az NYC All day long alapozója praktikus csomagolást és adagolót kapott. A pumpa nem engedi a flakonba a levegőt, így az alapozó sokkal tovább friss és baktériummentes marad, mint hagyományos csomagolásban.

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr444310524

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...