Szupervédelem a szemkörnyékünknek!

fullbeauty
 
Mindannyian tudjuk, hogy a stressz, és a napfény sugarai igen megviselik szemünk vékony bőrrétegét. Erre nyújt megoldást, egy úgynevezett stresszoldó koktél, a Clinique tavaszi újdonsága: a Superdefense SPF 20. Mindent nyújt amire érzékeny szemkörnyékünknek szüksége van, hogy megakadályozza az idő előtti öregedést, na és persze a ráncokat! 
 
 
Regenerál, nedvességmegőrző védőréteget hoz létre, fényvédővel gazdagított, és a ráadás: enyhe színezékkel  van ellátva, hogy a fáradtság sötét foltjai is eltünjenek!
A stresszoldó koktél tartalmaz még: tengeri hab, koffein, és alga kivonatot, és olyan antioxidáns összetevőket is, melyek felveszik a harcot a szabadgyökökkel, és más külső agresszorokkal szemben.
Minden bőrtípusra ajánlott! Allergiatesztelt, és 100% illatanyag-mentes.
11.500,-

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr984294251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...