A „Drakula” terápia - szérum biostimulációs kezelés

fullbeauty

  

Nem, Kedves Olvasó, ez nem Báthory Erzsébet egy ránk maradt, titkos receptje, amelyben fiatal szüzek vérével fiatalítjuk a pácienseket! Az ún. platelet rich plasma (PRP) terápia képes arra, hogy a fiatalodni-, ill. méginkább fiatalnak maradni vágyók saját vérében lévő természetes faktorok (vérlemezke, növekedési faktorok) segítségével, folyamatosan és hosszan tartó hatással stimulálni tudja a bőr alatti kötőszövetet.
 
 
A PRP jelenleg a világon elérhető egyik legmodernebb esztétikai eljárás, amelynek módszerét az esztétikai bőrgyógyászaton kívül számos szakterület (fogászat, ortopédia, szemészet) már közel 30 éve kiterjedten alkalmazza a műtéti- vagy krónikus sebek gyógyulása érdekében.
Az eljárás lényege, hogy a páciens saját vérében alacsony koncentrációban megtalálható, élettani körülmények között a bőr és a kötőszövet regenerálódását szolgáló hatóanyagokat, mesterségesen feldúsítva és célzottan alkalmazva, a testidegen anyagok mellőzésével érjünk el kiemelkedő esztétikai eredményeket.
A méltatlan „Drakula terápia” gúnynevet a kezelés azért kapta, mert a páciens vérét speciálisan kifejlesztett, egyedi technológiával készült kémcsőbe levett vérét használjuk hozzá, amiből egy speciális eljárással nyerjük ki azt „szérumot”, amelyet aztán speciális tűvel rögtön vissza is adunk a kezelendő bőrbe. Az elérni kívánt hatástól függően fiatalítható az arc, dekoltázs, nyak, vagy akár a kézfej bőre is!
A saját vérből készült, stimulációs koktél serkenti a bőrben és a bőraljában található őssejteket, beindítja az öregedés folyamata során egyre csak csökkenő rugalmas rostok újdonképződését. A bőr hidratáltságának javításával nemcsak a mély statikus és dinamikus ráncok, hanem a felszíni, dehidráltságból adódó szarkalábak is telítődnek, a bőr simává, rugalmassá válik.
A kezelés hatására a bőrben új kollagén és új rugalmas rostok képződnek, az újonnan kialakuló erek pedig a bőr tápanyag ellátását javítják. A látványos bőrfiatalító hatás fokozatosan, néhány hét alatt alakul ki, és éveken át, hosszan tart. A tartós hatás eléréséhez 3 kezelés javasolt 2 havonta végezve, évi 1-2 fenntartó kezeléssel kiegészítve. A kezelés jobb hatásfokú megfelelő bőrtáplálással, életmóddal, ill. természetesen az UV sugárzás kerülésével.
 
további információ: www.g1derma.hu
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr884288410

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...