Mi lapul a ruha alatt?

fullbeauty

  

Mikor az esküvőn ülve kamillázunk a gyönyörű menyasszony láttán, nem is gondolunk arra, hogy mi lapul a ruha alatt. Pedig egy gondos ara erről sem feledkezik meg, és ügyel a tökéletes megjelenésre.
 
 
Hozzáteszem igaza is van! Mindannyian gyerekkorunk óta álmodozunk a tökéletes esküvőnkről…akkor tényleg legyen ez a nap tökéletes. Minden apró részletre figyeljünk oda. Mert szép-szép hogy gyönyörű a ruhánk, a cipőnk, a hajunk, a díszlet… De ne csak a külsőségek számítsanak.
 
Itt jegyezném meg, hogy ha a fehérneműnk nem jól van kiválasztva, akkor biztosak lehetünk abban, hogy a ruhánk is elveszti jellegét, rossz lesz a közérzetünk, ezzel együtt az álomesküvőnk is odavész.
Hogy ezt elkerüljük, gondosan kell megválasztani a ruhához és hozzánk, -az alakunkhoz legmegfelelőbb fehérneműt.
 
Akkor járunk jól, ha színben, anyagban és stílusban a ruhához illő darabokat választjuk. Néhány jó tanács és segítség: a pánt nélküli ruhához pánt nélküli melltartó, vagy míder ajánlott. Figyeljünk arra, ha mintásat szeretnénk mindenképp, akkor ne látsszon át a ruha anyagán, ill. ne domborodjon ki a minta, mert így az egész ruhánk odalesz.
A pánt nélküli melltartóknál találunk olyat is, ami szilikon csíkkal van ellátva, ezzel elkerülve az elcsúszás veszélyét.
Kerüljük a szilikon pántot, mert bármennyire is azt hisszük, nem szép és egyáltalán nem divatos!
 
 
 
 
A hátul kivágott ruhákhoz a felragasztható melltartót javaslom. Célszerű az esküvő napja előtt egyszer-kétszer viselni az új szerzeményeket, hogy ne érhessen minket semmiféle meglepetés a nagy napon.
 
Ami az alsót illeti… Abban egyet érthetünk, hogy nem túl elegáns, mikor látszik az alsóneműnk vágása, határai. Épp ezért a varrás nélküli alsókat részesítsük előnyben.
 
 
Kimondottan előnyösek az alakformáló fehérneműk. Ha tökéletes az alakunk, tökéletes a ruhánk. És ha mindkettő megvan, akkor nemcsak a kisugárzásunkon, hanem a nézőközönségen is látszani fog az elégedettség.
 
Elmaradhatatlan a harisnyakötő is, hiszen az akkor már férj, a lagzin ezt a darabot dobja a férfihadba, ezzel kiválasztva, hogy ki lesz a következő szerencsés.
A kék a tisztaság és ártatlanság színe... De azt hiszem, ezt rábízom mindenkire milyen szín mellett dönt, de ne feledjük, hogy lekerül rólunk és kedvesünk behajítja a férfiak közé… szóval csak óvatosan a választással!
 
A nászéjszakán már viseljünk vöröset, feketét, csipkéset, áttetszőt, harisnyakötőt, vagy bármit, ami szexi és szerelmünk kedvére való.
Ebben segít az Esther, ahol biztosan megtalálod a leginkább hozzád illő darabokat. www.estherfehernemu.atw.hu
A sok jó tanács mellett egyet sose felejtsünk el: a legfontosabb, hogy érezzük jól magunkat ruhánkban! Sok boldogságot mindenkinek!
 
Todorovics Kata
stylist
 
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr824280768

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...