Fátyoltánc az ajkadon

fullbeauty
 
Az Almost Lipstick, a Clinique új tavaszi rúzs kollekciója, az USA-ban már kultikussá nőtte ki magát, annyira népszerű lett a nők körében. A jó hírem, hogy márciustól nálunk is kaphatóak lesznek ezek a csodás rúzsok! A semleges árnyalatoktól, egészen a mélyvörösig, mindenki megtalálhatja majd a kedvenc árnyalatát. Bár most pont arra buzdítanálak Titeket, hogy ne a jól bevált színt válasszátok, hanem kisérletezzetek bátran. Ígérem megéri... Ugyanis az új rúzsok tartalmaznak egy olyan áttetsző formulát, mely egy szinte fátyolszerű réteget von az ajkakra, mely ha keveredik a saját ajkaid természetes színével egy egészen új árnyalatot kapsz! Tehát bátran kisérletezz az erősebb színekkel is, amitől eddig  esetleg ódzkodtál, mert ki tudja, talán épp most leled meg az új tavaszi színedet?!
 
 
A rúzsok természetesen allergiateszteltek, és bőrgyógyászatilag is bevizsgáltak. És ahogy már a Clinique termékektől megszoktuk: 100% illatanyagmentesek!
Márciustól érdemes a Clinique standokon ezt az újdoságot megkeresni!
5.600,-


 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr34220848

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...