Van kedved illatokkal körbe utazni a földet?

fullbeauty


Vezető modellügynökségként az Elite a szépség és divat elsőszámú képviselője. Most a márka új területre lép, az illatok világába! Az Elite Models illatok nem kevesebbet ígérnek, mint egy földkörüli utazást! Hagyd, hogy a négy emlékezetes illat elrepítsen a Föld négy legmenőbb városába. Fedezd fel ezt a világot, válaszd ki a célállomást!

Több mint 40 éves tapasztalatával az Elite olyan ikonokat tudhat felfedezettjei között, mint Linda Evangelista, Naomi Campbell, Cindy Crawford, Gisele Bundchen.

 
 
Valamint a kifutók jelenlegi sztárjai közül Alessandra Ambrosio, Constance Jablonski, Sigrid Agren, és a mi nagy büszkeségünk: Mihalik Enikő .
 
 
Párizs, London, New York, Rio… most ízelítőt kaphatunk a divat legismertebb fővárosaiból az Elite Models illataival.
A szerelmesek városa által inspirált Paris Baby romantikus, nőies illat - apró csavarral. Gyönyörűen érzéki, finom, pezsgő virágos illat, melynek van egy bizonyos ‘je ne sais quoi’ érzése, ami felidézi a közismert párizsi eleganciát. Az illat alma, frézia és egy cseppnyi bellini egyvelegével nyílik, amely felpezsdíti és elcsábítja az érzékeket. A szívében ragyogó fehér virágok modern csokra található – illatvirág, jázmin és narancsvirág –, amely tiszta eleganciát kínál. Végül az illat pézsma, vanília, pacsuli és szantálfa keverékébe olvad össze, meleg és csábító tulajdonságot adva neki. Fújd magadra, ha romantikus, vagy csínytevő kedvedben vagy.
A London Queen illat: élénk, érzéki vanília illat, melyet finom virágos és gyümölcsös jegyek köré építettek. Alapjában mandarin, bergamott és málna frissítő triója található, pezsgő vitalitással tölt el, majd kibontakozik a finoman érzéki szívillat, amit szilva, jázmin és egzotikus gardénia alkot, megteremtve a meleg vanília és benzoin pézsmával vegyített alapját. Az egész hatása izgatja és felüdíti az érzékeket, ha éppen parti hangulatban vagy!
 
 
Fújd magadra a New York Muse illatot, hogy megízlelhesd a Nagy Alma tempós életét! Ez az intenzív illat igazi urbánus életérzést kínál. A kompozíció lótuszvirág, gardénia levelek és vérnarancs zöld koktéljával nyílik. Erre épül a meleg és virágos szívillat, melyben vörös bazsarózsa és krémes ibolya keveredik egzotikus bársonyorchideával a modern elegancia kedvéért. Az alapban különleges fekete vanília dominál, melyet pacsulival és érzéki pézsmával kevertek, hogy keleties, kissé fás karaktert kapjon. Erre van szükséged, ha vad, pörgős, igazi nagyvárosi stílust akarsz.
A Rio Glam Girl megragadja a vibráló, buja, bulizós hangulatot, ami csakis Rio-ra, a karnevál, a napsütötte tengerpartok és elektronikus zenétől hangos éjszakák hazájára jellemző. Ez a játékos, ultra-csillogó illat vibráló açai bogyó és zamatos csillaggyümölcs keverékével nyílik, első érzetre is finom örömmel áraszt el. A szívében rejlő érzéki virágcsokor felfedi a finom hercegnő bazsarózsát, jázmint és ibolyavirágot, magával ragadó nőies vonzerőt alkotva. Mindezt krémes szantálfa és paliszander fa alap egészíti ki, mély érzékiséget adva az illatnak. Tökéletes, ha épp über-menő helyekre akarsz menni.
Készen állsz a világ meghódítására? Fejezd ki magad az Elite Models illatkollekciójával: négy város, négy jellem, négy illat. Változtasd a világot a játszótereddé!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr774211281

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...