Derítsd ki az árnyalatodat...

fullbeauty

  

2012. február 20. – Az új alapozó család « a Teint Idole Ultra » bevezetése alkalmából a Lancôme és a Made by Digitas bemutatta forradalmian új applikációját, az "Alapozó keresőt".
 
 
Manapság nagyon sok féle árnyalatú és textúrájú alapozó áll a nők rendelkezésére. Ez gyakran komoly nehézséget jelent a tökéletes alapozó kiválasztásában.
 
 
A Lancôme saját website-ján, a Lancome.com –on mostantól olyan új alkalmazás érhető el, amely mindenkinek, akinek személyes tanácsokra van szüksége, segítséget nyújt abban, hogy megtalálja a számára tökéletes alapozó árnyalatot. Ráadásul mindezt akár kevesebb, mint 2 perc alatt.
Most először, ez a könnyen kezelhető applikáció lehetővé teszi, hogy a felhasználó pillanatok alatt lássa a tökéletes végeredményt, legyen szó bármilyen bőrárnyalatról, vagy felviteli módszerről.
 
 
Első lépésként a felhasználó kiválaszthatja 9 modell alapján saját bőrárnyalatát és meghatározhatja az elvárásainak megfelelő egyedi igényeket, úgymint, hogy milyen legyen a végeredmény (matt, ragyogó) és hogy milyen textúrájú alapozókat kedveli leginkább (folyékony, kompakt).
 
 
A látogatókat a Lancôme Sminkmesterétől személyre szabott tanácsok és "hogyan?" videók segítik abban, hogy megismerjék a termékeket és megtanulják, hogyan kell felvinni őket preferált technikáiknak megfelelően (ujjal, ecsettel, vagy szivaccsal).
A legtökéletesebben illeszkedő árnyalatra 2 percen belül fény derül.
 
 
Az  "Előtte/Utána" funkció lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy összehasonlítsa a kiindulási állapotot a végeredménnyel, valamint a program kiegészítő termékeket is ajánl a még tökéletesebb hatás elérése érdekében. Az ajánlott termékek mindegyike online is megvásárolható.
A Made by Digitas által tervezett "Alapozó keresővel" a Lancôme még közelebb kerül a nők igényeihez, miközben igazán személyre szabott szépségtanácsadást kínál számukra.
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr204188802

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...