Őszintén a 3D-s műszempillákról

fullbeauty

  

Nagy találmány ez a 3D-s műszempilla, talán az egyik legjobb és leglátványosabb szépségipari szolgáltatás.
 
Gyakorló kozmetikusként, én is kipróbáltam. Először is, mert kíváncsi voltam, milyen hatást kelt, másodszor pedig, hogy első kézből tudjak a vendégeimnek használható infókat adni ennek viseléséről. A vége az lett, hogy ez az első olyan művi dolog, ami mellé letettem a voksomat, mert kipróbáltam és hiszek benne.
 
 
- Klassz, mert egy szál saját szempillához van ragasztva egy darab műszempilla szál.
Ettől aztán nem látszanak az illesztési pontok és teljességgel természetes hatású lesz a szempillasor.
- Klassz, mert a pillák szintetikus szálak (így heteken át megtartják formájukat), korom feketék és adott ívben kunkorodnak. Ezért az egyenesebb szempillákkal élők is egy szépen ívelt pillasort rebegtethetnek az applikáció után.
- Klassz, mert a feketesége miatt ad egy kontúrt, így ébredés után is „van szeme” az embernek és nem úgy néz ki, mint egy vakondok.
 
Persze mint minden olyan dolog, ami nem a sajátunk, erre is vonatkozik, hogy némi odafigyelést igényel a 3D-s pillákkal való együttélés.
Nem dörzsölhetjük meg tiszta erőből a szemünket, mert lepattanhatnak a pillaszálak. Bár a szintetikus pillák rugalmasak és bírják a strapát, de a durva fizikai beavatkozásokat (mint pl: dörzsölés, ráncigálás, feszítés) nem szeretik. Ekkor két dolog következhet be:
1./ lepattanhatnak a műszempilla szálak a saját pillákról, vagy
2./ a túl erős cibálás kitépheti a saját szempillánkat is.
Azt hiszem ez teljesen egyértelmű, hiszen a műköröm is letépheti a saját körmöt, illetve a hajhosszabbítás is kiszakíthatja a saját hajat, ha extrém terhelésnek vannak kitéve.
 
 
Különböző színű, ívű, hosszúságú műszempillákkal dolgoznak a szakemberek, ezért mindenkinek szemre szabott pillasort tudunk prezentálni. Továbbá észrevétlenül viselhető, mert a saját pillák tövétől 1 milliméterre vannak felragasztva a szálak, ezért nem érezni, hogy fent vannak.
 
Akik lustábbak és nem sminkelnek naponta, na azok a nők értékelik igazán a 3D-s pillákat. Tövétől a végéig fekete, szépen ívelt, hosszú és maximálisan természetes hatású. Mi kell még?
 
 
Ágoston Melinda
mesterkozmetikus, sminkmester
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr794150962

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

veronika_t 2012.02.21. 09:43:31

Kedves Linda!
Azon szerencsések közé tartozom, akik látták már, hogy milyen szempillát építesz, és ami tényleg gyönyörű, természetes, és ízléses!
De... a piacot végignézve egyrészt nem értem a túl olcsó - 2-3000 forintos felrakásokat, és töltéseket (vajon ott mit használnak), ill. amikor 3 centis műszempillát pattintanak fel emberekre, ami aztán ahogy hullik, Minnie Egér lukalájkokat hoz létre...
Talán azért érdemes erről is beszélni, mert sokan ez alapján döntik el, hogy akarnak-e műszempillát, avagy sem.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...