Dr Balm, aki mindig rendel!

fullbeauty

  

Ugye Te sem bíznád ajkaid ápolását akárkire? A legjobb kell, nem igaz? Van valaki, akivel MUSZÁJ találkoznod! Ő az a specialista, aki az egész életét az ajkak szépítésének szenteli.
Ezt az új ajakbalzsamot mindenképp be kell szerezned! Gyógyít, hidratál és stílusosan színezett, hogy ajkaid mindig a lehető legjobban nézzenek ki. Itt az alkalom, hogy találkozz a „Csók-doktorral”!
Ez a doktor PONTOSAN tudja, mit kell felírnia, hogy a Tied legyenek a környék legszebb ajkai! Ez a csodaszer könnyen használható és telt, puha, ápolt ajkakat varázsol.
 
 
- hidratál és táplál
- véd a káros környezeti hatásokkal szemben
- körbeöleli az ajkakat és puhává varázsolja őket 
- megőrzi az ajkak bőrének természetes nedvességtartalmát
 
Ez az új ajakbalzsam elsősorban nem a hangsúlyos sminkről szól. Csupán egyetlen célt szolgál: hogy ajkad ápolttá, még szebbé tegye. Vásárlás, suli, munka, randi… bármit is tervezz mára, mindig van egy DR. BALM a számodra.
 
Négy friss árnyalatban kapható:
Sweet Kiss SOS-halvány rózsaszín árnyalat.
Glam Kiss SOS- harsány és vidám fukszia.
Heartbreaker SOS-klasszikus bordó.
Honeymoon SOS-piros bogyós gyümölcsszín.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr414137271

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...