Mert nem kell a púder...

fullbeauty

  

Lassan, de biztosan közeleg a tavasz, és ezzel együtt a nappalok is egyre hosszabbak! Egyre inkább előtérbe kerül, hogy bőrünkön milyen vastag az alapozó és a púder. Én sem, és gondolom Ti sem szeretitek, ha a napfényben vakolatnyi réteg pompázik bőrünkön... Nem beszélve a pasikról! Viszont a tökéletes fedésről nehezen mondunk le. Erre talált megoldást a Maybelline New York az új alapozójával, melynek neve: Dream Nude Airfoam.
 
 
Na és mivel kecsegtet ez az újdonság? Az alapozó állaga pihe könnyű hab. Pigmentjei légiesen könnyedek: súlytalanul és tökéletesen fednek! És még egy érv, ami az alapozó mellett szól: mattító hatása miatt, már el is elhagyhatod a púder felvitelét! Az alapozót gyorsan teszteltem is. Engem meggyőzött, tényleg nem kellett a púder...
 
 
3.199,-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr594099234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...