Luxus. Design. Guerlain.

fullbeauty

 

A Guerlain márka számomra mindig is a luxust jelentette. Ez akkor tudatosult bennem, mikor egy Guerlain sajtótájékoztatón megkaptam a formatervezett, és azóta már legendává híresült Rouge G-t. Akkori neszeszerem legelegánsabb rúzsa volt hosszú-hosszú ideig. A márka most 2012-ben hasonlóan formatervezett szempillaspirált dobott piacra Noir G de Guerlain néven.
 
 
És mit tud ez a szempillaspirál, azon kívül, hogy szemkápráztatóan gyönyörű? Tartalmaz egy speciális viaszkeveréket, melynek köszönhetően pilláink még hosszabbak és íveltebbek lesznek. Tartalmaz egy olyan polimert, mely a festékekben található  víz elpárolgása után aktivizálódik, és egy védőréteget képez a szempillán, illetve egy artemia salina nevű planktont is, amely revitalizálja, regenerálja, és felgyorsítja a szempillák növekedését. A spirál ezenkívül még illatostott is: a rózsa,  a jázmin, és a barack jegyeinek összessége, egy édes bódító illatot kölcsönöz neki. Na és a csomagolás... Design, luxus, és praktikum. Könnyedén utánölthető és környezetbarát. Ja, és a lényeget el ne felejtsem: a doboz tartalmaz egy apró tükröt, mely lehetővé teszi, sminkünk ellenőrzését bárhol, bármikor! Azt hiszem erre mondják: tökéletes forma, tökéletes tartalom!
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr484085891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...