Palvin Barbara a L'Oréal Paris új szépségnagykövete!

fullbeauty

  

 
Palvin Barbara a modellvilág legújabb felfedezettje. A magyar származású modell a legnagyobb divattervezők kifutóin vonul fel és hírneves fotósok kamerái előtt pózol. Éles azúr tekintetéről, üde és megbabonázó szépségéről, határozott és merész egyéniségéről ismert… egy egyedülálló személyiség, aki meghódított a L’Oréal Paris-t. Barbara hamarosan mint a márka szépségnagykövete mondja ki a „Mert megérdemeljük” mítikus szlogent.
 
„Barbarát ma generációja egyik legígéretesebb topmodelljeként tartják számon. Csupán 18 éves, ellenállhatatlan baby-doll stílusával ragyogja be a pódiumokat és kápráztat el minket energiájával, humorérzékével és érettségével. Nagy örömömre szolgál, hogy a L’Oréal Paris szépségnagyköveteinek nagy családjában üdvözölhetem” mondja Cyrill Chapuy, a L’Oréal Paris Globális Márka Igazgatója.
 
Barbarát 13 éves korában fedezték fel szülővárosában, Budapesten. Néhány évvel később elismert névként van jelen a divatvilágban és olyan címlapokon szerepel, mint a L’Officiel, az orosz Vogue, a magyar Glamour, a francia ELLE vagy a koreai Harper’s Bazaar.
A milánói divathéten debütál modellként a Prada bemutatón. Barbara azóta meghódította a többi divatház kifutóit is: Louis Vuitton, MiuMiu, Nina Ricci, Emanuel Ungaro, Christo¬pher Kane, Julien MacDonald, Jeremy Scott, Vivienne Westwood, Etro et Chanel.
 
„Ami velem történik, kicsit olyan, mint egy tündérmese. Nagyon izgatott vagyok a gondolattól, hogy csatlakozhatom a L’Oréal Paris családjához olyan meghatározó és emblematikus személyiségek mellett, mint Gwen Stefani vagy Claudia Schiffer. Imádom a kozmetikai termékeket, és nagyon boldog vagyok, hogy a Rouge Caresse arca lehetek, egy modern és ultra érzéki, fiatalos, friss, kellemes ajakrúzsé, amely ideális a különböző stílusaim kifejezésére. Nagyon modern elképzelésem van a Szépségről, amely szorosan igazodik a márka hitvallásához!” vallja Palvin Barbara.
 
Barbara olyan személyiségek mellett csatlakozik a L’Oréal Paris családjához, mint Gwen Stefani, Patrick Dempsey, Liya Kebede, Aimée Mullins, Hugh Laurie, Claudia Schiffer, Beyoncé Knowles, Jane Fonda, Freida Pinto, Ines de la Fressange vagy Bianca Balti.


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr24078125

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...