Baby, it's cold outside...

fullbeauty

  

Az, hogy kint hideg van, nem ok arra, hogy bent is fagyos legyen a hangulatod! Sőt, épp ilyenkor kell felforrósítani, mondjuk miért ne lehetne pont a fürdőkákádban? Főleg ha kéznél van ez a frissítő, élénkítő és jókedvet árasztó készítményeket egybegyűjtő ajándékcsomag. Az új Jilted Elf tusfürdő zselé akkor a legélénkítőbb, ha használat előtt megfagyasztod a mélyhűtőben; a szintén új Australian Igloo bőrradír már azzal jókedvre derít, hogy fair trade cukorral teszi fényesebbé bőröd; a Snowglobe szappan pedig maga a citrusos napfényrobbanás. A Sparkle fogtabletta a szódabikarbóna és a tisztított borkő kiváló tisztító és fényesítő hatásának köszönhetően hófehérré varázsolja a fogaidat. A csomagban van még egy testet-lelket melengető Glögg tusfürdő is, hogy biztosan fityiszt mutathass a nagy hidegnek. És ha mindez nem elég ahhoz, hogy felülkerekedj a téli hideg miatti melankóliádon, akkor gyönyörködj egy kicsit a csomagolásban, és észre fogod venni, hogy a fehér pöttyök világítanak a sötétben!
 

Tartalma: Snowglobe szappan 100g, The Jilted Elf tusfürdőzselé 100g, Glögg tusfürdő 100g, Sparkle fogtabletta 12g, Australian Igloo cukorradír 100g
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr324059775

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...