Gyorsan szépet?

fullbeauty

  

Nem erre vágyunk rohanó világunkban? Sajnos igen. De a kozmetikai ipar felkészült a mai modern Nők igényeire. Az ünnepek alatt sok olyan "bűnös" tápanyagot jutattunk szervezetünkbe - alkohol, édesség, zsíros ételek -, amit bőrünk nagyon nem szeret. Épp itt az ideje, hogy nagytakarítást végezzünk! A belső tisztítás, és méregtelenítések mellett nagyon praktikusak, és azonnali látványos eredményt mutatnak a szépségmaszkok. Ma én a Sisley újdonságát, a Black Rose Cream maszkot próbáltam ki, és az eredménnyel igencsak meg voltam elégedve! A maszkról tudni kell, hogy a fekete rózsa szirmaiból kivont illóolajokat tartalmazza.
 
 
Színtelen, kissé fakó arcbőröm megint sugárzott, és az eltömődött pórusaim is kitisztultak. Ha csak 5 perced van, és látványos eredményt akarsz elérni a bőrödön, nagyon melegen ajánlom ezt a fantasztikus szépségápolót!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr943519438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Tisztes őszes halánték 2012.01.05. 17:34:35

Ez a maszk nagyon jónak tűnik, ha Önnek ilyen eredményes volt. De mit tegyen az, akinek a partnere élettel teli, györörű bőrrel néz vissza rá?... :-) Vegyen más ajándékot és csendben adjon hálát az égieknek, igaz?

Üdv

fullbeauty 2012.01.17. 21:59:47

@Tisztes őszes halánték: Mindenképp adjon hálát, de ne az égieknek, inkább a genetikának!
De a márkanevet azért mindenképp jegyezze meg,ha az évek múlásával a helyzet, vagy a partnere változna! Üdvözlet!:)

Tisztes őszes halánték 2012.01.18. 15:35:59

@fullbeauty:

Köszönöm a méltató sorokat, rászolgált az illető... és nem nagyon hiszem, hogy változna a helyzet illetve a partner. Nem a tökéleteshez közeli genetika miatt fennálló külső vonzerő az egyetlen, ami bebetonozza ezt a helyzetet, hanem az az összhang, ami túlmutat a testen. Nincs kozmetikum, ami közelítőleg is képes lenne azt a hatást kifejteni, amit egy ki nem mondott gondolat megérzése/megértése generál az emberben. Pláne ha ez sorozatosan és már magától értetődően történik.
A külső is lényeges persze. De ahogy említettem, az a tökéletesség felé konvergál... :-)

Pusz

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...