Megérkezett a csábítás tudományának új illata

fullbeauty

  

Vannak férfiak, akik mindig csábítanak, örökösen szabadjára engedve vágyaikat. Szembeszállnak a konvenciókkal, és örökösen felrúgják a szabályokat. Az Yves Saint Laurent új férfi illata, a La Nuit de L'Homme pontosan ezt az életérzést sugallja. És ki lett az új YSL férfi? A sármos Vincent Cassel tölti be ezt a számára teljesen testhez álló szerepet.
 
 
Az illat egyedi összetevőket tartalmaz: a kezdés a magával ragadó szicíliai bergamott, majd következik a cédrus és levendula kifinomultsága, és végül amitől  annyira csábítóan férfiasnak érezzük az illatot: az a vanília és a vetiver illatjegyek. Ezen illatjegyek tökéletes kompozíciója, szinte megrendítik az érzékeinket. És elcsábulunk...
 
 
EDP/60ml 17.700,-
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr393440997

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...