Mire jó egy érett avokádó?

fullbeauty

  

Az avokádó déligyümölcs, illetve zöldség, erről megoszlanak a vélemények. A lényeg, hogy nagyon egészséges mind a magjából sajtolt olaj, mind az avokádó húsa. Sok esszenciális zsírsavat, enzimet, ásványi anyagot tartalmaz. A szépségápolásban tápláló olaját használhatod leginkább, de E-vitamin tartalma is magas, mely regeneráló és bőrerősítő hatású.
Az avokádót akkor érdemes felhasználni, ha már jó érett és puha. Megvásárolhatod keményen is, de akkor hagyd érni két-három napig szobahőmérsékleten. Az avokádó olaj táplálja a száraz, öregedő bőrt. Magas A-vitamin- és E-vitamin-tartalmának köszönhetőben jó az ekcéma kezelésére is.
Otthon gyorsan készíthetsz Magadnak arcpakolást is!
Ami hozzá kell: 2 teáskanál összetört avokádó, 1 teáskanál méz és 4-5 csepp levendula illóolaj. Az avokádót, a mézet és az illóolajat keverd jól össze, majd vidd fel az egész arcbőrödre! Hagyd hatni 20-30 percig, majd meleg vízzel mosd el! Ez az arcpakolás a száraz bőrüknek nagyon jótékony!
 
 
Ha azonban kényelmes vagy, és jobban szereted a guszta tégelyekbe csomagolt avokádós arc és testápolási termékeket, akkor ajánlanám figyelmetekbe a Health and Beauty Avocado termékcsaládját. Különlegesség, hogy még hajpakolásuk is van, amit nagy előszeretettel használok a száraz hajamra!
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr893417588

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...