HD effect a szemhéjadon is!

fullbeauty
 
Sütkérezel a téli napsütésben? Félhomályban vacsorázol? Vagy éjfélkor bulizol egy klubban? Bármilyenek legyenek a fényviszonyok, szemeid rabul ejtik a közönséget! Ebben segítségedre lehet az új Rimmel Glam’Eyes HD szemhéjpúder, mellyel szemeid elképesztően gyönyörűek lesznek MINDEN fényviszony mellett.
Ha Te is divatrajongó vagy,  imádni fogod a Glam’Eyes HD mesésen funky-s, London által inspirált csomagolását – alig bírod majd kivárni, hogy kezedbe vehesd a csábító tégelyt! Nézd meg a hihetetlenül menő Rimmel Union Jack mintát, mely a palettát alkotó négy színt rejtik, középen az ikonikus Rimmel korona dombornyomásos változatával. A még könnyebb használatért minden palettához két végű applikátor a ráadás. Ha meglátod a Rimmel új szemhéjpúderét, azonnal beleszeretsz és minden árnyalatát meg akarod majd szerezni!
 
 
És ez a hatás a nemrégiben kifejlesztett Velvet-HD technológiának köszönhető: fényvisszaverő pigmentek gyűjtik össze a minden irányból beérkező fényt, majd pontosan azt a színt verik vissza, mely megfelel az adott fényviszonyoknak. És ami a legjobb hír: a nem csomósodó színek akár 10 órán át is kitartanak, így nem igényelnek igazítást. Hát nem erről álmodtunk?!
A 4 paletta már kapható is a Rimmelt forgalmazó drogériákban!
1.999,-
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr263418889

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...