Útjára indult a L’Oréal Paris budoár!

fullbeauty
 
 
Egy fárasztó nap után mindenki megérdemel egy kis kényeztetést. Bújjunk ki a tűsarkúból, helyezkedjünk el kényelmesen, és merüljünk el a L’Oréal Paris Budoárban!
A Budoár a Facebookon meghirdetett helyszínen és időpontban pop-up szalonként tűnik majd fel az ország és Budapest különböző pontjain. A L’Oréal Budoár stílusrendezvényként működik majd, ahol minden a kényeztetésről szól. Egy ilyen szépségnap alkalmával ingyenes tanácsadásokon vehetünk részt. Profi szakemberek nyújtanak teljes körű segítséget abban, hogyan lehetünk még szebbek, hogyan érezhetjük még jobban magunkat a bőrünkben.
A konzultáció bőrdiagnosztizálással indul, majd arc-ápolási tanácsokat kapunk. Ezután profi sminkesek készítik el a legújabb trendeknek megfelelő sminket. 
A folyamat alatt a sminkes végig tájékoztat a felhasznált termékekről és alkalmazott technikákról, így rengeteg hasznos új tudásra is szert tehetünk. Smink után jön 
a frizura. A fodrászok segítenek az egyéniségünkhöz leginkább illő hajszín és fazon megtalálásában, majd tanácsokat adnak abban, hogyan készíthetjük el a frizurát otthon is. A szépítkezés végén egy profi fotós örökíti meg az eredményt, a fotó a facebook-ról letölthető.
 
További információk: www.facebook.com/lorealparishungary
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr733405853

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...