Armani Madre Perla Collection

fullbeauty
 
Ha van időutazás, akkor a Madre Perla karácsonyi kollekció a 30-as évek elegánsan kifinomult világába repít el Minket: gyöngyök, arany, csillogás, art deco. Engem rabul ejtett...
 
 
A kollekció számomra legcsodálatosabb darabja a Harmony névre keresztelt, három részes arcpaletta: homok, aqua, és pezsgő atlaszfényű pora.
Finoman az arcra feltéve kiemeli a kontúrokat, és lágyan vissza is veri a csillogást.
 
 
A szemhéjpúderben három finom árnyalat található: az elefántcsont, a levendula, és a tópszín. A mikronizált pigmentek, szinte fátyolszerűen vonják be a szemhéjt.
 
 
Az Eyes to Kill szemhéjpúder kollekció az ünnepekre tekintettel 3, limitált színnel bővült: az arannyal, az ezüsttel, és egy aranyos-ezüst árnyalattal. 24 órás tartósság, hála a Colorfilm hibrid formulának, és bársonyos puhaság.
 
 
A karácsonyi kollekció utolsó simítása, a Gloss d' Armani 4 új szájfény árnyalata. A képek beszéljenek önmagukért...
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr473406529

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.25. 06:51:26

A fotón szereplő hölgy visszataszítóan túl van sminkelve.

hahóancsa 2011.11.27. 20:38:36

@Lakásfelújító Feri: Kedves Feri! Szerintem vajmi keveset értesz a sminkhez. Maradj inkább a "kaptafánál"...

Lakásfelújító Feri · http://www.lakasfelujitas1.hu 2011.11.28. 04:56:33

Ebben igazad van. Elnézést érte, hogy közölni mertem véleményem.

Tisztes őszes halánték 2012.01.05. 17:49:24

Sápad arcbőrből kilobbanó, vérvörös ajkak... a szenvedélyt ellensúlyozó, hideg és fagyos kék szemhély... a démoni fekete hajzuhatag keretezte angyali arc...

Hogy taszít-e? Nem. Hogy elérhetetlen és ezért dühítően izgató? Igen.

Hogy szabad-e így válaszolni egy őszinte véleményre? Háááát.... :-)

hahóancsa 2012.01.17. 21:35:06

@Tisztes őszes halánték: Kedves Tisztes Őszes halánték! Őszínte véleményt lehet írni, de egy férfi- már ha Feri annak képzeli magát- semmiképp ne illessen egy nőt visszataszítónak...Persze vannak helyzetek biztosan...De az nem egy szépségblog gyönyörű image fotója, egy még gyönyörűbb modellel...

Tisztes őszes halánték 2012.01.18. 15:56:52

Hát ebben teljesen egyetértünk... Bár az egész téma megérne egy misét, hogy miért is gondolja úgy a divatszakma és ezen belül a fotósok is, hogy az élettől, a valós életben kialakult és elfogadott szépségelvárásoktól merőben és extrém módon eltérő külcsíny jelenti a divatot és az értéket...
Ez a vita persze messzire vinne és lehetne idecitálni Picasso amorf alakjait, amelyek mégis értéket képviselnek, de a groteszkké sminkelt és öltöztetett, anorexiás próbababák a kifutón csak l'art pour l'art, öncélú feltűnősködésnek, extravaganciának hatnak, amit a józan ítéletű, hétköznapi ember fejcsóválva és kicsit lesajnálva néz. Persze erre igaz az Ön reakciója, hogy a hétköznapi ember (ide sorolom magam is) vajmi keveset ért a divat művészetéhez.

Természetesen ezt az eszmefuttatást nem a képn jelzett hölgyről tettem, mert személy szerint nekem nagyon tetszik a kép.

Pusz

Tisztes őszes halánték 2012.01.18. 15:58:38

Bocsánat a modortalanságomért, a megszólítás hiányzott...

Tehét: Kedves Szerkesztő!(Asszony, Úrhölgy, Hölgyem... :-) )

.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...