Hogy miért imádjuk a Lush-t?!

fullbeauty

  

Többek között azért is imádjuk, mert minden ünnep közeledtével gyönyörűen csomagolt, átadásra kész ajándékok egész sorát kínálja Nekünk, melyekkel bárkinek örömet szerezhetünk. Most épp a kedvenc ünnepünk, a  Karácsony van soron... És a Lush idén sem hagyott cserben minket! Van itt minden, amit csak szeretnél, az apró figyelmességektől kezdve a munkahelyi, sorsolós ajándékozáshoz illő csomagokon át a luxus kalapdobozokig, amelyekben annyi fürdő- és testápoló készítményt találsz, amennyi bőségesen elegendő a karácsonyi ünnepekre, sőt bátran nekivághatsz velük az újévnek is.
 
 
Minden héten adunk egy tippet Nektek, milyen különleges, kényeztető meglepetésekkel tehetitek boldoggá az ünnepekkor szeretteiteket a Lush-tól!
Elsőként ismerkedjetek meg Mr Frosty-val...
 
 
A kendőbe burkolt Mr Frosty három ünnepi fürdőgolyóból áll, melyek együtt, ügyesen becsomagolva úgy néznek ki, mint egy hóember. Egyikük a vidító narancsolajjal, konyakkal és lime-mal teli Golden Wonder, a hóember testét és fejét pedig karácsonyi klasszikusaink, a Lil Lush Pud és a So White alkotják. A So White-ba habfürdőforgácsokat is kevertünk, így ez a fürdőgolyó hófehér hablepellel teríti be a kád vizét, olyan érzés lesz, mintha a felhők között, vagy inkább mintha a mennyben járnál!
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr343375011

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...