Ünnepi cuppantásokra fel!

fullbeauty

 

Karácsonykor a határidőnaplók megtelnek vendégségbe és bulikra szóló meghívásokkal, legfőbb ideje hát, hogy puhává, fénylővé, hívogatóvá varázsoljuk az ajkainkat! Készüljünk a nagy puszis adok-kapokra a Lush ünnepi ajakkényeztetéseivel. Radírozzunk, puhítsunk és színezzünk, hogy a szánk tökéletesen csókra álljon.
Az ajakradírral történő gyengéd átdörzsölés segít megszabadulni a száraz bőrrészecskéktől. A  Pow Wow ajakradír limitált kiadású ünnepi készítmény, mely pattogós cukrot tartalmaz. Végy belőle az ujjadra egy keveset, és körkörös mozdulatokkal vidd föl az ajkaidra. A cukor és a pattogós cukorka gyengéden átradírozza az ajkakat, míg a bio jojobaolaj enyhíti az esetleges pirosságot és érzékenységet. Az argánolaj és a csipkebogyóolaj egyszerre puhít és hidratál, hogy ajkad tökéletesen puszikész legyen.
 
 
Miután leradíroztad róluk a száraz, nem szép bőrt, hidratálnod is kell az ajkaidat, például egy olyan szuperpuhító balzsammal, mint a Lip Service. Kakaóvaj, sheavaj, méhviasz összetevőitől, ajkaink selymesre puhulnak.
 
 
És az utolsó momentum, hogy a szánk ellenállhatatlan legyen, ha a Snow Fairy színezett ajakbalzsamai közül válogatunk!
Tápláló, ajakpuhító murumuru- és cupuacuvajjal készült, ízét pedig málna, sörbet és porcukor adja. Ránézésre is, ízre is csodás! 
 
 
És nem utolsó sorban:  a színezett ajakbalzsamok arcszínezőként is használhatók, kiemelheted velük a járomcsont vonalát, miközben egészséges téli ragyogást varázsolsz az arcodra. 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr963361988

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.11.08. 15:33:24

Végre egy cég, amelyik azon kívül, hogy természetes anyagokat használ, de végig is gondolja, mi is kell az ember lányának (fiának)! Hányszor éreztem, hogy bár nem cserepes a csőröm, de olyan, mintha hámlana...! No - itt a megoldás - mivel rég jártam a Lush-ban, nem tudtam, hogy ilyen is van. Köszi ISMÉT Full Beauty!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...