A TIGI komolyan veszi a szőkéket!

fullbeauty
 
A TIGI Bed Head Dumb Blonde termékei olyan ”fullszervízzel” állnak a rendelkezésünkre, mely a festett, vagy melírozott szőke hajú nők mindennapjaiban jelentkező hajproblémáira kínál tökéletes megoldást! Ebben a csapatban játszanék én is ...
 
Hosszú hónapokra beköszöntött a kabát szezon, ami a vállig érő és annál hosszabb haj egyik nagy ellensége. Sajnos ilyenkor a gyakori súrlódás miatt hamarabb lesz töredezett a hajvég. Az állandó vegyi beavatkozások sem  tesznek jót a hajunk szerkezetének. A TIGI Dumb Blondie Shampoo hidratálja a festett, szőkített, és melírozott, roncsolt hajat. Csökkenti a hajvégek szálkásodását, utolsó simításként fényt ad a kész frizurának és ápolja a sérült hajvégeket. A Dumb Blonde Conditioner használatával tökéletes lesz az összhatás, és  főleg a hajad állaga. A termékek használata után, hajam színe még mindig vibrálóan szőke maradt, és a hajtincsek is az egészségtől sugároztak! Próbáld ki őket, engem meggyőzött!
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr703358597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...