Provance-i titkok Karácsonyra!

fullbeauty

 

Nem tudom, ki hogy van vele, számomra az illatok nagyon fontosak. Érzéseket, hangulatokat és élményeket hoznak életembe akkor is, ha valakitől felém áramlik egy illat és persze akkor is, ha magam használom valamelyiket, valamilyen formában. Mindez a tél beköszöntével és Karácsony közeledtével egyre jobban felerősödik bennem.
A L’Occitane idén télen Provance egy varázslatos falucskájában lévő édességgyárának titkait osztja meg velünk, Karácsonyi kollekciójával.
Az egyik illatkompozíció a  Gourmand floral névre keresztelt illata kandírozott rózsaszirom és ibolya mellé használta a szantál, mandarin, vanília, fehér akác, eper és fekete ribizli aromákat. Az eredmény: egy kifinomult virágos illat, púderes, vanília alapjegyekkel.
A Citron & Clementin, mely zamatos kandírozott citrus gyümölcsök meleg és édes alapjegyekkel van gazdagítva,  egy új, nagyon vonzó világba repít bennünket.
E két új limitált kiadású illatkompozíció varázsát élvezhetjük krémparfüm, kölni, tusfürdő formájában, ápoló tulajdonságaikkal megspékelve többek közt testápolóként, shea vajjal gazdagítva kézkrémként, kicsit színezve pedig ajakbalzsamként.
 
 
Azt mondják, olyan dolgot ajándékozz, amit Te is szívesen kapnál. Boldog leszek, ha e csinos dobozkák valamelyikét kapom idén ajándékba, mert én biztosan sok szerettemet fogom kényeztetni a L'Occitane karácsonyi illatkompozíciójával!
Ugye Ti is szerettek illatokkal emlékezni egy-egy ünnepre?
 
Major Beatrix
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr53342135

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...