Karácsonyi üdvözlet a Maybelline-től...

fullbeauty

  

Lassan, de annál biztosabban érkeznek hozzánk a karácsonyi sminktrendek. Ma épp a Maybelline-től kaptunk egy Angyali üdvözlő kártyát, melyet személyesen Larion Oscar, a Maybelline sminkmestere fogalmazott meg.
 
 
Oscar szerint legyen az idei ünnepi sminkünk a színek izgalmas kombinációja. A mennyei harmóniát, az érzéki csillogást, és az árnyalatok vibrálását helyezi előtérbe. Az angyali sminkkollekció egyszerre misztikus, ártatlan, és érzelemben gazdag: pont mint egy angyal.
 
 
Bőrünket tegyük makulátlanul egyenletessé az Affinitone 24 H tartós, folyékony, légiesen könnyed textúrájú alapozóval.
Ezután kezdődjék szemünk kihangsúlyozása. A Master Precise ultra vékony filces tussal, és az Expression Kajal fekete szemceruzától, tekintetünk kellően izgalmas lesz. Szemhéjunkra tegyünk Eye Studio Quad lilás árnyalatú szemhéjpúdert. Majd pilláinkat a műszempilla hatású Volum' Express Falsies Black Drama szempillaspirállal hangsúlyozzuk. Ajkainkra a méznektárban gazdag, Mauve Glam érzékien lilás-rózsaszín rúzs kerüljön. Körmeink pink árnyalatot kapjanak a Colorama 3. színétől, majd végül, de nem utolsó sorban, orcánk természetes ragyogását az Affinitone Blush barackos árnyalatával érjük el. Voilá! És el is készült az angyali sminkünk. De mivel nem csak angyali sminkek vannak karácsonykor, hanem ördögiek is, a következő cikkben arról lesz szó...
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr243334690

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.27. 22:26:09

Szuper! Nagyon szépek a színek - a szemhéj tus tuti befutó!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...