Ha mi is akarjuk, az Angyalok köztünk járnak!

fullbeauty

Ebben a témában is kétféle csoportra oszthatók az emberek. Az egyik csoport hisz az Angyalok létezésében, a másik csoport egyáltalán nem hiszi, hogy ilyen lények létezhetnek.
Teljesen mindegy, ki melyik csoportba tartozik, abban biztosan mindenki egyetért velem, hogy nem véletlen az „Angyali szépség” kifejezés mindennapjainkban.
Az időjárás zordra fordulásakor fokozottan megnő többek közt a szeretetigényünk is.
A Bölcsek úgy tartják, hogy csak az képes igazi szeretet adni, aki önmagát is szereti. Ezzel az elmélettel (is) van, aki vitába száll. Azonban ha magunkba nézünk, és oda figyelünk arra, környezetünkben milyen változást, visszahatást eredményez, mikor önmagunkkal is elégedettek vagyunk - az eredmény önmagért beszél.
Ezen gondolkodtam, mikor a Health and Beauty testradírját kipróbáltam.
 
 
Az eredmény fantasztikus volt! Lufa szivaccsal próbáltam ki - a mikroszkopikus holt-tengeri só eltávolította az elhalt hámsejteket és valóban nagyon kellemes illatú, hidratált és selymes lett a bőröm. Hogy a termék a beigért harmadik hatást, a lassított bőröregedést is produkálja-e, az majd a rendszeres használat során derül ki. Márpedig idén télen erre biztosan rá fogok szokni - már az eddigi érzetek alapján is szinte függőnek tartom magam. Terveim szerint maximum 10 napot bírok majd ki nélküle, utána ismételnem kell, hogy az érzést újra éljem!
Hogy milyen lehet egy igazi Angyal bőrének érintése - bevallom, fogalmam sincs. Szerintem elég sokan vannak ezzel hasonlóképpen.
Egy érzékeny simítás kedvesünk számára azonban Angyali érintéssel ér fel - kérdezzétek meg Tőle nyugodtan, nem fog vitatkozni.
És ami vitathatatlan tény - a Health & Beauty Angels testradírjának köszönhetően szó szerint jól érzem magam a bőrömben. 
 
 
Major Beatrix

  



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr563331981

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...