Szépüljünk a Hold segítségével!

fullbeauty

  

Az Asztrológia szerint (is) a Hold testesíti meg a Nőt, a Női energiákat, ez által természetesen a szépséget is. Ha mindennapjainkban odafigyelünk arra, miben segít – vagy épp hátráltat - bennünket a Hold energiája, szépségápolási törekvéseink sokkal eredményesebbek lesznek és ennek ajándékaként sokkal hatékonyabban élhetjük meg Női mivoltunkat. Ebben szeretne segítséget nyújtani a Beautyspirit mostantól hetente megjelenő Holdtanácsadása.
 
 
Heti Hold-tanácsok
43. hét
Ezen a héten a Szűz, Mérleg, Skorpió és Nyilas jegyében születettek női megéléseik terén érzékenyebbek lehetnek, e jegy férfi szülöttei szintén szenzitívebbek lesznek.
Hétfőn az arckezelés, gyanta, testradírozás napja van, ha este egy arcradírral és egy arcpakolással kedveskedünk magunknak, meg lesz az eredménye!
A hét első felében még könnyedén vesszük a fogyókúra megpróbáltatásait, szerdán egy léböjt nappal meg is fejelhetjük – most nem okoz szenvedést, különösen, ha például egy talpmasszázst is beiktatunk.  A szerdai újholdig nagyon jót tesz még a szauna is bőrünknek, lelkünknek.
Fodrászunkat azonban ha lehet, kerüljük el szerdától péntekig – sajnos nem azt az eredményt fogjuk kapni ezeken a napokon, amit elképzeltünk.
Csütörtöktől az aktív sport, futás, úszás, vízi torna jöhet ezerrel – bírni és élvezni fogjuk! Ha ezekre nem tudjuk rávenni magunkat, elég, ha messzebb állunk meg a kocsival, vagy pár megállót gyalog teszünk meg – a lényeg a mozgáson van, ami most jótékonyan bennünket szolgál. Péntektől jöhetnek a nyugtató illó olajos fürdők is.
Vasárnap különösen kedvez a természetes anyagokból összeállított krémek felszívódásának, beépülésének.
Szép hetet kívánok Mindenkinek!

Major Beatrix


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr763327632

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...