Fructis Men

fullbeauty

  

A férfiak folyamatosan mozgásban vannak, energiára van szükségük. Egész nap dolgoznak, sportolnak és az estét is aktívan töltik. Egyensúlyozniuk kell családjuk, barátaik és a munkájuk között. Életmódjuk rendkívül sok energiát igényel, minden nap a maximumot kell nyújtaniuk. A férfiak nagyon tudatosak a hajuk tekintetében. Olyan samponra van szükségük, amely megfelel minden igényüknek.A Garnier Fructis most kimondottan a férfiakat célozza meg. A Garnier Fructis most kimondottan a férfiakat célozta meg. A Fructis Men termékcsalád megalkotásával az első olyan Fructis termékcsaládot hozta létre, amely megoldást kínál a férfiak egyik legfontosabb igényére, az erős hajra.
 
 
A Garnier új technológiát fejlesztett ki, megalkotta az Aktív Taurin Rendszert, mely az energizáló hatásáról ismert Taurint és erősítő gyümölcskoncentrátumot tartalmaz.
 
 
Az Aktív Taurin rendszernek és a bambusz kivonatnak köszönhetően, a haj könnyedebb, erősebb, és energizáltabb lesz.
799,- 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr903325918

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...