Skorpiókról - skorpióknak!

fullbeauty

 


Először is ezúton kérek elnézést a többi 11 asztrológiai jegy szülötteitől (köztük önmagamtól) a következő mondatért.
A Skorpió jegy szülöttei a legszexibbek és legszenvedélyesebbek. Rendkívüli az erotikus a kisugárzásuk, hihetetlen nagy hatással bírnak ez ellenkező nemre! (ez Skorpió aszcendens esetén is intenzíven érzékelhető) Mi több - ha hagyják "meghódítani magukat", a partnernek semmilyen téren, de különösen a testi szerelemben nem lesz oka panaszra. Magas homlok, meleg tekintet, nyúlánk alkat, széles csípő - mindkét nemre jellemző. Nagyon mély érzelműek, végtelen mélyen tudnak szeretni - és bizony gyűlölni is! Gyorsan és remekül kiismerik partnerüket - ám magukról csak csepegtetik az információt, ezért is maradnak mindig olyan titokzatosak. Kitűnő a pszichológiai érzékük, analitikus gondolkodásuk. Mivel nem tudnak elengedni, a veszteségtől való félelem miatt a legrosszabbra készülnek fel - sajnos e miatt gyakran be is vonzzák azt. Míg meg nem állapodnak birtoklók, féltékenyek. Ha végre megállapodnak hűségesek, boldoggá teszik partnerüket, mindaddig, míg nem csalódnak, be nem csapják őket. Nem tanácsos egy Skorpió jegyű partner mellett félrelépni, mert ugyan olyan szenvedéllyel tudnak gyűlölni, mint szeretni. Dolgozik bennük a jó és a rossz örök harca. Az egyik az élet élvezetét mutatja, a másik a magasabb szellemi úthoz való vonzódást. Bármelyiket élik is éppen, azt maximális szenvedéllyel teszik! Rajonganak a veszélyes sportokért, keresik a kalandot, élvezik az adrenalint.
 
 

Matthew McConaughey (1969.11.04.) egy igazán remek "Skorpió példány". Negyedik éve él modell barátnőjével, 2010-ben született második gyermekük. Legnagyobb sajnálatunkra most úgy tűnik nem szabad préda. Azért valljuk be - érte is bevállalnánk egy kis csetepatét!
Bár Matthew McConaughey-t most nem vihetjük haza, de Ralph Lauren legújabb férfi illata: a Red White and Blue magában hordozza azt a titokzatosságot, vonzó érzékiséget, csipetnyi vadságot, amit egyi ilyen skorpió jegyű pasival átélhetünk. Az illat maga a tiszta erő, a vibrálás, és a frisseség. A fejjegyben az adrenalin, a szívjegyben az energia, és az egész illatot fűszerezi az érzékiség.
 

Egy ilyen parfümmel kettőt ütünk egy csapásra - örömet szerzünk partnerünknek, miközben az illaton keresztül "belekóstolhatunk" a Skorpió szenvedélyébe...

Major Beatrix
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr193324969

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.23. 22:31:33

Hát - így elalvás előtt... Vannak emlékeim - igen, nagyrészt bizony ilyenek... Bár sajnos az illetőt nem Matthew McConaughey-nek hívták... :)

hahóancsa 2011.10.23. 22:57:22

Szintén zenész lennék!:))A szenvedélyességüket én is alátámasztanám;-)

Tisztes őszes halánték 2012.03.02. 16:37:17

Bocsánat a késésért!!! :-)

Szóval minden dupla skorpió nevében szívből köszönöm ezt a szuperlatívuszokban bővelkedő jellemzést, amire, valljuk meg férfiasan nem mindíg vagyunk érdemesek. A skorpió férfi vehemenciája sok hibára is készteti, mert nem mindíg számol olyan tudatosan az esetleges következményekkel, mint az okos, éretten gondolkozó NŐ.
A szenvedély bizony sok kalamajkát tud okozni, mert belemerülve fájdalmas döntéseket kell hoznunk. Felszínesen élve az életet sokkal kisebb sebeket kap és oszt az ember.
Minden esetre jó érzés ilyen mély és komoly elemzést, véleményt vagy leírást olvasni magunkról, még ha -egy ismerősöm kedvenc fordulatával élve- erős barokkos túlzásokba is esik néha méltatásunk alatt...

Üdv

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...