Hajbavaló férfiaknak!

fullbeauty
 
Van olyan nő, aki nem szereti, ha a kedvese hajának tapintása selymes, kellemes és izgató?
Én is imádok beletúrni kedvesem hajába, különösen a "forróbb" pillanatokban!
Pár évtizeddel ezelőtt még férfiatlannak tartották, ha egy pasi arról panaszkodott, hogy nehezen kezelhető a haja, vagy egyszerűen nem tud vele mit kezdeni, mert reggelre olyan, mint akit éjjel alaposan megtéptek. 
Napjainkban szerencsére már elfogadott, sőt - kifejezetten imponál a nőknek, ha egy férfi, aki ad magára a hajápolásában is igényes önmagával. 
A Tigi Bed Head férfiaknak kialakított kollekciójában "fullszervíz" várja az igényes pasikat!
 
 
A citromfű és napraforgó kivonat garantálja akár mindennapos használat mellett is az ápolt és kezelhető frizurát, miközben egy kis borsmenta hozzáadásával serkentik a fejbőr vérkeringését, ami egyértelműen járul hozzá a férfiak legádázabb ellensége, a kopaszodás késleltetéséhez. 
Jó dolog úgy ajándékozni, hogy közben magamnak is örömet szerzek - a minden napos hajmosásra ajánlott Tigi Bed Head for Men Clean Up borsmentás samponjával, a használatot megkönnyítő hajban hagyható kondicionálóval leptem meg a párom. Azt hiszem beszerzek még egy tégely Matte Separation matt hatású puha waxot is, mert nyakunkon a sapkás idő, ami az Ő frizurájának sem kedvez...
És tulajdonképpen mindezzel magamnak szerzek örömet, mert olyan jó ölelésnél és egyebeknél beletúrni a Kedves hajába...
 
Major Beatrix
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr43318793

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2011.10.20. 23:11:37

Az én pasim ezt használja!!!:)
Imádom is a haját simogatni...

19krisztina68 2011.10.22. 20:59:42

Kopaszodásra jó?!Dehogy kopaszodás,csak magasodik a homloka...Tuti veszek a páromnak karácsonyra.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...