Külső renoválás után belső ragyogás...

fullbeauty

Mikor kozmetikushoz megyek egy kezelésre, itthon azt szoktam mondani, hogy "Drágám, megyek renováltatni!" Bevallom, egy arckezeléssel járó kényeztetés után lelkemben is érzem a megújulást. Mint kint - úgy bent, tartja a mondás is. Igen - nekünk nőknek a kozmetikai kezelés hozzá tartozik a komfortérzetünkhöz. Ilyenkor az ősz beköszöntével különösen jól esik egy masszázs - belülről is átmelegít, lelazít, olyan, mintha belső napfényem lenne, mely a renoválás után beragyogja környezetemet is. 
Számomra nagyon fontos, hogy természetes anyagokkal ajándékozza meg bőrömet - az a tapasztalatom, hogy ezért a leghálásabb, a leglátványosabb hatás általuk érhető el.
A Next Prémium Club szalonjában - véletlen egybeesés (?) - Rénovateur néven alkalmazzák is az egyik kezelést, mely a természet patikáját felhasználva készíti fel bőrünket a következő kezelésre.
 

Szegfű és kakukkfű olajjal serkentve a véráramlást citromolajjal és finomra őrölt pirított napraforgómaggal oldják fel a lerakódásokat és puhítják a bőrt. Mindezt egy ritmikus nyirokmasszázzsal teszik velünk, ami jól tudjuk milyen hatékony technika a bőr mélyebb rétegeinek a méregtelenítésében, megújulásában. Az eredményként kapott rózsás, puha tapintású, feszes bőr önmagáért beszél!
 
Major Beatrix
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr473315703

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

19krisztina68 2011.10.22. 20:38:14

A negyedik X után meg talán még fontosabb az illatos kényeztetés...

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...