A jóltáplált bőrért...

fullbeauty

 

 
A L’Oréal Paris legújabb arcápoló újdonsága azokhoz a szerencsés Nőkhöz szól, akik még nem elsősorban ráncaik miatt aggódnak, hanem bőrük tápláltságának hiányát érzik. Régóta tudjuk már, hogy a  mindennapi káros hatások, az időjárás viszontagságai, a stressz megviseli bőrünket.
 
 
Erre talált megoldást a  Nutri-Gold. Nélkülözhetetlen tápanyagok pazar kombinációjának köszönhetően a bőrünk jóltáplált és kisimított lesz.
Értékes tápanyagokkal gazdagított összetétele, a Te bőrödnek is csak jót tehet!
• Pro-Calcium, mely segít stimulálni a sejtkohéziót.
• Méhpempő, amely egy valódi tápláló koncentrátum (proteinek, vitaminok, lipidek). Valódi elixír a bőrnek.
• Kényeztető olajok.
A NUTRI-GOLD bársonyos állaga elolvad a bőrön. Maximálisan kényelmes és puha érzet okoz. Nappali és éjszakai változatban is kapható. És természetesen a szemkörnyékünkről sem feledkeztek meg. Mert megérdemeljük!
 
 
2.499,-
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr323311520

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.18. 13:45:05

ez jól hangzik... Az ára is barátságos, a csomagolás a szokásosan igényes... És a tartalom - most, hogy elkezdődtek a cidris évszakok a bőröm is értékelni fogja a kényeztetést... A köv fizuból beszerzem :)

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...