Halloween közeleg...

fullbeauty
 
Tudom, hogy az ősznek is megvannak a maga szépségei... De én akkor is utálok fázni! Bár a tusolás híve vagyok, ilyenkor azért jól esik egy könyvvel a kezemben forró vízzel telt kádban kikapcsolni magam a világból... Mivel úgy is közeledik Halloween, egy arcmaszkot is felteszek - ha már lúd, hizlaljuk rendesen!
 
 
De biztosan kiváncsiak vagytok arra, hogy milyen maszkot is tettem fel?! Egy kellemes holt - tengeri ásványokkal dúsított iszap maszkot. A pontos neve: Purifying Mud Mask. Tisztítja a bőrt, összehúzza a pórusokat, bőröm életteli és kisimulttá válik tőle. Egyszerűen imádom, igazi spa élmény... Az iszapon kívül tartalmaz még, aloe verát,és jojoba olajat is... A  könyvet letéve, gyertyafénynél élvezem az illóolajos fürdőt, miközben arcomon  a holt tenger kincsével gazdagított arcpakolással reményeim szerint tutira szebb leszek. Naná, hogy rám nyit a férjem! Frászt kap, amikor a szürke maszkkal borított arcomból rámosolygok! Tanulság: ilyenkor vagy zárd magadra a fürdőszoba ajtót, vagy tedd ki a "ne zavarjanak" táblát...
 
 

 

MAjor Beatrix



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr973310199

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

CsiribiMano 2011.10.17. 21:09:39

szegény férj... :) akkor ezt jobb ha akkor csináljuk, mikor kártyázni vagy "fiúnapra" megy a ház ura :)))

hahóancsa 2011.10.17. 21:10:49

@CsiribiMano: Vagy még nagyon szerelmes...:)))

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...