Brangelináék a Numerológia górcsövén keresztül...

fullbeauty

 

Hazánkban forgat ismét Brad Pitt.  

Ez az a pasi, akire  még nagyijaink is azt mondják, Robert Redford után ő a másik, aki megérne egy kis ajtócsapkodást! Elképzelhetetlen, hogy a világon hány nő irigyli Angelina Jolie-t! Gondoltam numerológiai oldalról kicsit „rá nézek” erre a fiúra és választottjára Angelina Jolie-ra.
 
 
Mikor egymásra találtak a Mr. & Mrs. Smith forgatásán és az erotikus jeleneteket a felvételek közti szünetben a lakókocsikban is folytatták 2005-öt írtunk. Angie egy amolyan "érzelmi  rendrakós" időszakon (7-es személyes év) túl, letisztultan ugrott bele a kapcsolatba. Ekkor Brad életében a lezárás (9-es személyes év) rezgései dolgoztak, ami ebben az esetben azt jelentette, hogy vége a csajozásoknak - el jött számára a NAGY Ő! 
Szerelmük kiteljesedése Angelina legsikeresebb időszakára esik. 8-as személyes éve a siker, az aratás energiáival segítette Őt, míg Brad ekkorra az 1-es évébe lépett, ami mindennek a kezdetét, új érzéseket, új megéléseket hozott. 
Első gyermekük születése 2006 májusában a boldog édesanyának már a lezárás időszakának határán történt, hiszen június 4.én megkezdte az elmúlt 8 éves, illetve 9 éves periódusának összegzését, életének átértékelését. Minden anya tudja - egy gyermek érkezésével egy teljesen új élet veszi kezdetét.
Brad ekkor még az 1-es személyes évében volt, ami minden területen újat hoz életünkbe. A boldog szerelem és első gyermeke megszületése, az apaság élménye teljesen új minőségekkel járt. December 18.-án 2-es személyes évében már az elfogadás, befogadás, gyengéd érzelmek kerültek előtérbe - igen, a büdös pelenkákat, az éjjeli ügyeletet el kell fogadni, nincs mese. 
A mostani forgatási nehézségek sem véletlenek, hiszen egy befelé fordulást igénylő időszaka van, mikor személyes hónapjának rezgése még inkább az alkotásra helyezik a hangsúlyt, és ha mindez nem kellő mélységben történik életünkben, bizony jöhetnek akadályoztatások. 
De nem kell aggódni – jövő hét keddtől már 8-as személyes hónapja lesz, ami ebben az időszakában a legsikeresebb hónap megélését jelenti majd számára.
 
Numeroszkópjuk magyarázatot ad gyermekvállalásaikra és harmonikus párkapcsolatukra is. Kérésetekre örömmel megosztom Veletek itt, a Full Beauty „Beauty Spirit” rovatában.

Major Beatrix

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr413301405

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...