Mérlegekről - Mérlegeknek!

fullbeauty

A Mérleg jegyhez köthető egyik kifejezés a Szépség, nemhiába - hiszen uralkodó bolygója a Vénusz!
Kerekded szép alakjuk van, formásak, testalkatuk jellemzően "Vénuszi", nőies forma. Vidámak, kedvesek, türelmesek. Remek a diplomáciai érzékük. Életük minden területén a harmóniára törekednek - életkortól függetlenül. E jegy szülötteiben él talán legerősebben a megfelelési vágy - legszívesebben mindenkinek meg akarnának felelni. 
Áldozati hajlama megjelenésével ő dönti el, hogy önfeláldozó lesz (pl. karitatív tevékenységek) vagy áldozat (így sajnáltathatja magát). Megjelenésük mindig nőies, sugárzó, kellemes, jó érzés a közelükben, illetve társaságukban lenni.
Fiatal mérleg lányként szívesen használ extravagáns kiegészítőket, különleges öltözködési megoldásokat és természetesen különleges sminket. Mivel azonban nagyon fejlett a szépérzékük, az olykor szélsőséges megjelenésük is különleges harmóniát sugároz.
Mire véget ér a kitűnni vágyás korszaka életükben, ízlésük kifinomulttá válik, eleganciával egészül ki. A különleges külső megjelenés még mindig fontos számukra, ezért sminkben is öltözködésben is bátran viselnek olyan dolgokat, amik egy kicsit hatásvadász módon előnyösen emelik megjelenésüket.  
Mérleg nőként Kate Winslet remekül példázza fentieket. Érett nőként egy különleges szabásvonalú estélyihez visszafogott sminkjét erős vörös rúzzsal kiegészítve éri el azt a különleges hatást, ami a mérleg hölgyekre oly jellemző. A Lancôme új Happy Holiday névre keresztelt limitált kollekciójának is Ő lett az arca, elérve, hogy a Lancôme ezzel a kollekciójával Kate Winslet karitatív céljait  is támogassa. Ebben a szituációban Kate az önfeláldozó szerepet választva sokat tesz le a karitatív tevékenységeivel az asztalra. Ehhez már csak koktélcseresznye a hab tetején ennek a limitált kollekciónak a színe, mely a mérleg nők számára igazi ajándék!
 

 
Színük a Rózsaszín és a Kék, ezek árnyalatait szívesen viselik - ezek a színek adnak számukra energiát. Szerencsekövük az Opál és a Zafír - ezek ékszerként viselve energetizálják őket.
Mérleg jegy szülötteiből rendkívül sikeres művészek, színészek, jogászok, diplomaták, szabók, design szakértők, manökenek és reklámmenedzserek válhatnak.
Mérleg Lányok, Hölgyek - Boldog Születésnapot!
Végül, de nem utolsósorban -  a Full Beauty is a Mérleg jegy szülötte... :)

 

Major Beatrix



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr763292475

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...