Mert kinek nincsenek titkai?!

fullbeauty

 

Az őszi iskolakezdéssel korántsem ért véget a buliszezon!

Pénteken, több nappal a hajmosás után, az egész hetes frizuraigazgatásnak kitett tincsek a fejbőr közelében a hajtőnél óhatatlan zsírosabb érzetet és optikai hatást nyújtanak.
Ha suli után - bulikezdés előtt nincs idő hajat is mosni, a TIGI Rockaholic család két varázsterméke siet a segítségünkre. A Dirty Secret friss, citrusos illatú száraz sampon és hozzá való kondicionálónak köszönhetően 5 perc alatt ápolt, fényes, "fodrásztól érkezett" frizurával indulhat a bulizás.
Női mosdóban két fiatal lány találkozik...
- Huh, de klassz a hajad! 1 óra alatt lehetetlen, hogy voltál otthon átöltözni, sminkelni és még a fodrászhoz is beültél! Csak a frizurádhoz kell minimum másfél óra!
- Á, dehogy. Öt perc alatt kész volt a hajam!
- Az kizárt...
- Biztos, hogy akarod tudni a titkát...?
- Persze! Azonnal!
- Tudod, ez a "Dirty Secret"...

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr843283818

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

hahóancsa 2011.10.06. 21:46:46

Bár már kinőttem a sulis és a bulizós korszakomból sajna...De ezek a termékek tényleg zseniálisak, és a többi korosztály számára is alánlom!!!

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...