Tonizálódjunk!

fullbeauty

  

A tökéletes bőrápolás mindig az arctisztítással kezdődik, majd a még tökéleletesebb  arctisztítással fejeződik be. A tonizálás nem kötelező, ám nagyon fontos kényeztetés bőrünknek. Nyugtató hatással bír, és a bőrön maradt szennyeződéseket is tökéletesen eltávolítja.
 
 
Az én kedvencem - mivel száraz, érzékeny bőröm van - a Garnier Essentials Bőrnyugtató Tonik, mely rózsavizet és B5 pro-vitamint is tartalmaz. Használata után üdébbnek és ragyogóbbnak érzem a bőrömet. Ha a bőrtípusod alapján a normál vagy a vegyes csoportba tartozol, akkor sem maradsz tonik nélkül. Neked ajánlom a Garnier Essentials Frissítő Tonikot, mely szőlővizet és B5 pro-vitamint tartalmaz. Bőrünk a tonizálás után selymesebb, és egészségesebb lesz. Garantáltan meghálálja ezt a kis kényeztetést!
 
 
1 349,-


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr723123415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...