Mert minden Nőnek jár a csillogás...

fullbeauty

 


A világ kedvence, Kylie Minogue mindenkit elkápráztat. Úgy ragyog, mint a csillagok: tiszta, értékes és elbűvölően gyönyörű. Most Kylie kisugárzásának esszenciája legújabb illatában a Dazzling Darlingban kerül bemutatásra.
Kylie Minogue szerint: „Minden nő megérdemli a csillogást! A Dazzling Darling nőies, magával ragadó illat, a belülről jövő önbizalmat éleszti fel, így könnyedén ragyoghatsz! Ugyanakkor mégis nagyon gyengéd és intim - titokzatos és kifinomult. Úgy gondolom, ez teljesen én vagyok.”



Hihetetlenül könnyű és magával ragadó illat, a Dazzling Darling a finom nőszirom köré épült, akárcsak egy Kylie ragyogó szépségéhez írt költemény. Az illat a friss, fűszeres piros bors pajkos kacsintásával indít, mely az Açai bogyók roppanós aromája és az ibolya illata tesz tökéletessé. A szívillatban a gyengéd rózsacsokor, a csábító nőszirom és a buja golgotavirág adja az időtlen eleganciát. Az érzéki pézsma, a kasmír és a szantálfa az illat mély és meleg oldalát mutatja meg, ezzel felejthetetlen alapra helyezi a kreációt. A finom nőiesség és a vidám kifinomultság élménye Kylie valódi énjét tükrözi.


Ha szereted Kylie illatait, szeptembertől már meg is vásárolhatod!


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr343115912

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...