Hugh Laurie az új L'Oreal arc!

fullbeauty

 


A Dr House sorozatban alakított karakterét a világon mindenhol ismerik. Fanyar szellemességének és humorának, személyiségének köszönhetően az egyik leghitelesebb, legbájosabb és megnyerőbb színészek egyike nők és férfiak millió számára. A L’Oréal Paris örömmel üdvözli ma Hugh Laurie-t, mint a férfiak számára kifejlesztett Men Expert termékeinek új Szépségnagykövetét. „Először azt hittem, hogy ez egy tévedés, majd megértettem, hogy a L’Oréal nem modelleket, hanem valódi karakteres személyiségeket keres, akik megérdemlik… és akik hangosan és határozottan hirdetik, hogy a kozmetikumok használata egy nagyon férfias döntés, elvégre!” - nyilatkozza Hugh Laurie. „Hugh Laurie a modern férfi tökéletes megtestesítője, őszinte, tabuk nélküli, határozott és hajlandó szenvedélyei legvégéig elmenni. Nagy örömünkre szolgál, hogy ő lesz ezeknek az új felszabadult férfiaknak a szóvivője!”- nyilatkozza Cyril Chapuy, a L’Oréal Paris Nemzetközi Ügyvezető Igazgatója.
 
 
Hugh Laurie egy tehetséges és sokrétű ember. Miután befejezte antropológiai tanulmányait a Cambridge-i egyetemen, színészi karrierbe kezdett 1982-ben és egyre több film- és televízió szerepben tűnt fel, mint például a 101 Kiskutya vagy a Stuart Little kisegér. Szintén számos filmszerepnek kölcsönzi a hangját, mint a Vad galamb (Valiant), Szörnyek vs. Alienek (Monsters Vs. Aliens) vagy legutóbb a Hopp (Hop) Russel Branddel. Nagy-Britanniában már nagy népszerűségnek örvend, amikor megkapja a Dr House filmsorozat főszerepét, amelyben Doctor Gregory House-t alakítja, szinte zavarba ejtő természetességgel. Doctor House egy embergyulölő antihős, aki valódi nyomozó módjára oldja meg az orvosi eseteket. A szerepben nyújtott alakításáért két Golden Globes, két Screen Actors Guild Díjat, két Television Critics Association Díjat, valamint a People’s Choice Award díját nyerte el 2009-ben.
A sorozat is profitált Hugh Laurie tehetségéből, mint zenész és zeneszerző zenei betéteket ajánlottak neki, ahol saját szerzeményeit adja elő. Hugh tagja a karitatív célú Band from TV együttesnek, melynek teljes bevételét különböző jótékonysági szervezeteknek juttatják el. Mostanában jelent meg blúz inspirálta, első szólóalbumával is Let Them Talk címmel, a Warner Bros gondozásában. Írói tehetsége is felszínre került első regénye, A Balek (The Gun Seller) megjelenésekor. A könyvet mára 30 különböző nyelvre fordították le. A művész nem kíván a babérjain ülni. Miután befejezte a The Oranges forgatását Leighton Meester oldalán,
még ebben az évben Pápua Új-Guineába utazik a Mr. Pip, a Lloyd Jones regénye alapján készült film forgatására.
Immár a L’Oréal Paris családjának tagja, Gerard Butler, Beyoncé Knowles, Aimee Mullins, Jennifer Lopez, Patrick Dempsey, Gwen Stefani, Jane Fonda és Rachel Weisz oldalán.
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr803058727

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...