Angyali Eva

fullbeauty

 

Eva Mendes, a 37 éves színésznő Thierry Mugler Angel parfüm kampányában látható mostanság: két fotó, két illat, két stílus. A fotókat Inez van Lamsweerde & Vinoodh Matadin készítette, melyeken Eva két különböző Thierry Mugler ruhába bújt. A két fotó az „Angel-nő“ új személyiségét mutatja be: egy nő két álom között. Az új Angel Eau de Parfum: az élet, mint ünneplés, az „angyal“ első kirándulása. Ebben az álomban a gyerekkori emlékek érvényesülnek. Háttérben a vidámpark óriáskerékkel, a fény, a varázslat és az emlékek forgataga.

 
Angel Eau de Parfum: a kiszámíthatatlan és misztikus nő, az „angyal“ második kirándulása. Egy fantázia-álom, melyben a csillagok és a galaxis, valamint a fény a meghatározó elemek: az angyal tánca a csillagfényben.
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr532997991

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...