Saharienne: az illat, melyet a szafari stílus ihletett...

fullbeauty

Imádom a szafari stílust, a homok- és khakiszíneket, barna kiegészítőket, és mindent, ami ezzel jár. Yves Saint Laurent 1968-as kollekciójának nagy sikerű darabja volt a szafari kabát, a nők megőrültek érte. Szabadság, vadság, szexualitás.
 
 
Ez az életérzés ihlette meg az új YSL illatújdonságot is. Üdítően friss és aromás illatot várhatunk a Saharienne-től: a fejjegyben a citrusok tobzódnak, mint bergamott, mandarin, citrom, majd a szívjegyben kibontakoznak a virágok: fehér virágok, cassis, narancsvirág, galbanum. Az alapjegyben pedig gyömbér és rózsabors szerepel. 
 
 
És hogy tudd vizualizálni az illatot...
 
 


A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr582989777

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

parfümblog · http://parfum.blog.hu 2011.07.23. 16:36:30

Szedjétek le ezt a posztot, vagy írjátok ki a forrás megjelölést, ugyanis szinte szó szerint az én posztomat raktátok ki!
parfum.blog.nlcafe.hu/index.php?view=bejegyzes_oldal&bejid=162602

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...