Bódító bazsarózsák

fullbeauty

 


A bazsarózsa varázslatos illata érkezik meg a L'Occitane üzleteibe hamarosan. A Pivoine Flora egy rendkívül izgalmas fás, és pézsmás illatjegyeket tartalmazó parfüm. A fejjegyben: a bergamott, és a grapefruit, a szíjegyben: a peónia, a magnólia, és ibolyaszirmok, az alapban:a vanília, a pézsma és a cédrus felelős a totális bódulatért. A parfüm természetes virág kivonatot tartalmaz, melyek a Riviere kertészetéből származnak!


A kollekció kiegészült egy shea vajat tartalmazó kézkrémmel is, mely gazdag textúrájának köszönhetően, a kéz és a köröm ápolására is kiváló. A másik újdonság egy Beauty Cream, amely gél állagának hála, szaténszerűen bársonyos virágköntösbe öltözteti bőrünket.
 
 
A Pivoine Flora termékcsaládot május 24-től már meg is vásárolhatjuk a L'occitane üzletekben!
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr222910240

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...