New York gyöngyszemei megérkeztek...

fullbeauty

 
Elképesztően könnyed, ellenállhatatlanul kifejező lehetsz a Maybelline New York stílusos nyári sminktrendjével az idén.
A „Pompás Gyöngyszem” sminkkollekció megtervezésénél Larion Oscar sminkmester a kényeztető harmóniára törekedett. Olyan életigenlő összetételek, mint amilyen a méz is gondoskodnak a fesztelen, ragyogó megjelenésedről.
 
 
A Maybelline New York egy limitált kollekcióval lepett meg minket, hogy még  érzékibbé varázsoljuk ajkainkat. A Color Sensational ajakrúzs 5 különleges színnel rukkolt elő, kifejezetten a fülledt nyári napokra tervezve. Érzéki, gyöngyszerűen ékesíti az ajkat. A nyári szezonban minden alkalomra ajánlom, mert fényvédővel ellátott. Hidratált, puha ajkak! Az 5 limitált szín: Rosewood Pearl, Delicate Pearl, Rose Pearl, Kiss Pearl, Choco Pearl.
 
 
A nyári nagy melegben is kifejező lehet tekinteted, ha a Khol Express tartós szemceruzákkal emeled ki szemed. Lágy, krémes textúrája könnyed felvitelt biztosít. Vibráló színe a gazdag pigmenteknek köszönhető.
 
 
A szem végső intenzitását a jól megválasztott szempillaspirállal koronázd meg. Új távlatok a szempillák dúsításával kapcsolatban, íme, a Volum’Express FALSIES. Különlegesen ívelt kefe, tökéletesen megformázott, dús szempillákat eredményez.
 
 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr802907868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...