Repüljünk a nyárba!

fullbeauty

 

 
Az Estée Lauder legújabb Bronze Goddess sminkkollekciója a Mediterrán térség fantasztikus tájaira repít el minket! A kollekció színei a Riviéra nyári rezidenciáit, a medencék hűs vizét, és a strandok homokjának melegségét idézik fel. Csillámlóan aranyló bőrű, csábító Istennőknek ruháznak fel.


A  Bronze Goddess Island Oasis Eyeshadow szemhéjpalettát a hullámok és a homok színei ihlették. A hat ellenállhatatlan szín a homok, a réz, a bronz az arany, a víz türkizkékjét, és a tengeri kagylók rózsaszínjét idézik. A palettát a Bronze Goddess Shadowstick Duók egészíti ki. A két, egymást kiegészítő színt tartalmazó ceruzák vízállóak, éppen ezért ideálisak a nyári hónapokban! A sminket az Estée Lauder népszerű vízálló spirálja a Sumptuos Waterproof Bold Volume Mascara teszi tökéletessé.
A csábító szemek természetesen csábító ajkakkal párosulnak: a Sun Brust Sparkle szájfények színei tartós ragyogást és hidratálást biztosítanak a napfényben!
A Pure Color Lipstick Tiramisu színei a mélyebb hatásért, a szájfény alatt is viselhetőek.
És a kollekció koronájaként, a körmeinkre a Shimmering Bronze körömlakk kerül.


A sminkünk tökéletesen tengerparti lett, de a bőrünk árnyalatáról még nem esett szó. A természetesnek tűnő, napcsókolta bőrszínről két új fényűző bronzer gondoskodik. A Bronze Goddess Sea Star Bronzing Blush egy gyönyörű, pehelykönnyű púder, mely tökéletes meleg, napsütötte ragyogást varázsol a bőrre.
A színhű, több rétegben építhető, és tökéletes fedést nyújtó púder kiemeli és elmélyíti az arccsont természetes színét.


Engedd szabadon a benned rejlő bronzistennőt a Bronze Goddess Soleil kollekció segítségével!
Májustól kapható az Estée Lauder szaküzletekben, amíg a készlet tart.
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr152842438

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...