A L'Oreal Paris a férfiakat is kényezteti!

fullbeauty

 

 
A XXI. században a  tetszeni vágyás már nem csupán a nők kiváltsága - tudományosan is alátámasztott tény, amit már eddig is tudtunk: a férfiak egyre több időt töltenek a fürdőszobában, az ápoltságot, fiatalos külsőt illetően egyre tudatosabbá kezdenek válni és nem vetik meg a mindennapi szépség rituálékat. Egyre több férfi fürdőszobapolcán megtalálható a L'Oreal Paris valamelyik Men Expert terméke a 15 arcápoló, borotválkozó és borotválkozás utáni terméke közül.
 
 
A márka termékfejlesztői  pontosan tudják, hogy ha a férfi könnyen használhatónak és hatékonynak talál egy kozmetikumot, nem keresgél többé. A márkahű vásárlók most egy újabb hasznos és célirányos terméknek örülhetnek: a Hydra Energetic After-Shave Balzsam a borotválkozás által megviselt, gyakran égő, irritált bőrt lehűti, akár 2°C-al! Használatával csökken a bőr kipirosodása akárcsak a bőrirritáció-érzet. A borotválkozás szinte  élvezetessé válik!
 
 
A Hydra Energetic Borotválkozás utáni balzsam arca a vitathatatlanul sármos és férfias megjelenésű Gerard Butler lett.Tökéletes választás, mert hűen szimbolizálja, hogy a férfias megjelenés nem zárja ki a jólápoltságot!

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr162836379

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...