Nem egy sablonos újdonság!

fullbeauty

 

 
Gyakran megesik az ember lányával, hogy otthon különböző házi praktikák bevetésével, vagy éppen egy nem túl ügyes kozmetikus "közbenjárásával", elcsúful a szemöldökünk. Pedig a "lélek tükrének" kerete, arcunk egyik legmeghatározóbb eleme: íve, színe, formája, harmóniában kell hogy legyen,egyéniségünkkel. Ennek hiánya, sok nő számára jelent  mindennapos problémát, hiába a tökéletes, trendi smink!
Erre talált rendkívül gyors, megbízható, és tökéletes megoldást az L.A.Makeup szemöldöksablon! A termék 8 féle árnyalatban kapható, mindegyik doboz tartalmaz 3 különböző sablont - kizárva ezzel az egyen szemöldök lehetőségét -, egy ecsetet, és a szemöldökpúdert. 


 
Használata roppant egyszerű: helyezd a sablont az elrontott szemöldökre, az ecsetet finoman porozd be, és kezdődhet is a rajzolás!


A tökéletesre festett, és ívelt szemöldököd 24 órán keresztül tartós marad! Mehetsz vele szaunába, uszodába, nem kenődik el!
A természetes árnyalatok közül, biztosan megtalálod a hozzád legjobban illőt!
A teljes siker érdekében, íme egy kis video, a tökéletes használatról!
 

 
A terméket megvásárolhatod az L.A.Makeup Store üzleteiben.
5.990,-

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr322825566

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...