Az egész napos hidratálás most színt vall!

fullbeauty

 

 
Ha a nőket alapozók szerint csoportosítanánk, biztosan széles lenne a paletta. Mert vannak akik a teljes fedésű alapozót szeretik, míg mások csak egyenletes színre, természetes hatásra vágynak, és persze vannak akik az egész napos hidratáltságot helyezik előtérbe. Hogy lehet egyszerre szépen alapozott, és emellett egész nap hidratált a bőrünk? A Clinique sminktanácsadója tudja rá a választ. A Clinique a nők sminkigényeit szem előtt tartva, kifejlesztette legújabb termékét: a Clinique Moisture Surge Tinted Moisturizer SPF 15-öt, mely hosszútávon javítja a bőr hidratáltságát, miközben enyhe színt visz az egész napra hidratált bőrre.
 

 
Az erős hidratáló hatású, könnyű, és modern krémzselé állagú színezett hidratáló, épp csak annyi fedést nyújt, hogy bőrünk felszíne egyenletes, és makulátlan legyen. Azok számára is tökéletes ápoló, akik úgynevezett, "alapozó fóbiában" szenvednek, hiszen a barbadensis levél nedve, már a felvitelkor azonnal nedvességgel telíti  el a bőrt. A gondosan összeválogatott hatóanyagok: a kezelt pigmentek és filmképzők keveréke, akár 12 órás fakulás mentes színtartósságot garantál. Hat színben kapható, a legvilágosabbtól a legsötétebb bőrszínekig mindenki számára létezik  a megfelelő árnyalat.
Allergiateszttel vizsgált. 100% illatanyagmentes.
6.500,-
 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr872804862

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...