Örökké nyár...

fullbeauty

 

Képzeld el, ahogy buja, virágos réten sétálsz egy verőfényes nyári napon... Lábad simogatja a puha, friss, harsogóan zöld fű, mélyet lélegzel és beszívod a körülötted tobzódó megannyi illatot... Ezt a csodálatos érzést kelti a Calvin Klein Eternity 2011 nyarára megálmodott illat párja. Az Eternity Summer for Men, egy igazi friss, zöld, nyári illat. Mint egy nyári szellő, az illat az óceán frissességével nyit, majd kiteljesedik a citrus-menta-koriander hármasa által. A szívben rejlik az ánizsmag csípőssége, ami szépen lecseng a cédrusfa és pacsuli melegségében.

 

 

 
Az Eternity Summer for Woman, szintén friss, virágos illat, de már megbújik benne a női csábítás is.
Kirobbanó gyöngyvirág csokor ibolya levelekkel és a koriander üdítő jegyével. A szívillatban vízi liliom és gardénia, lezárásként a krémes pézsma és mimóza elegye csábít.
 
 
Ha szereted Calvin Klein illatait, a Summer sem fog csalódást okozni!

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr322770380

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...