Krómos forradalom a szemfestésben

fullbeauty

 

Fantasztikus technológiai újdonsággal rukkolt elő az YSL laboratóriuma. Kifejlesztettek egy olyan  víz alapú technológiát, melynek eredményeképpen a szemhéjpúdereket nedvesen és szárazon is használhatjuk. Ahelyett, hogy hígították volna a színeket, hasznosították a víz erejét, fokozva ezzel a színek intenzitását. A por víz hatására krémmé alakul át, s így még erőteljesebben fejtik ki hatásukat a bennük lévő pigmentek, melynek hatására metálos fényű szemhéjpúderré változnak át. Kész varázslat!
Textúrájuk olajosan könnyed, szárazon felkenve vibráló szatén hatást érhetünk el, nedvesen használva, a gyöngyöknek és a pigmenteknek vegyítésének hála, egy erőteljes, szinte "kromatikus" metálos fényű lesz szemhéjunk.
A gyöngyök és a pigmentek megtartván a víz tulajdonságát, mikor megszárad a por, a fény a gyöngyökből azonos irányba verődik vissza, így keltve sosem látott fémes hatást.


 
"E csodálatos újdonság segítségével, bárki a hangulatához, vagy épp az aktuális alkalomhoz illő megjelenést varázsolhat magának, -az egyszerű nappali viselettől, egészen az esti drámai tekintetig", mondta Lloyd Simonds az YSL sminkmestere.


 
A Pure Chromatic palettái a vörös és a kék árnyalataiból állnak, melyek között az átmenetet az arany szín tónusai adják. Ha beleszerettél a gyönyörű árnyalatok bármelyikébe, áprilistól a kiemelt parfümériákban már megvásárolhatod!

 

 

 



A bejegyzés trackback címe:

https://fullbeauty.blog.hu/api/trackback/id/tr312740772

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.

süti beállítások módosítása
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...